Rubrikjävel kan du vara själv

Sitter här med en lite för stor godispåse, diskberget är dött och har fått min andel Tsuumi Sound System för idag. Det är röjfredag känner jag, tror till och med jag ska unna mig lite matteplugg och lägga mig klockan 11.

Idag i skolan kom jag fram till att jag inget kommit fram till idag i skolan. Sen hämtade jag kina med älskling och så blev tillvaron lite mindre Ljudteknik B och lite mer ljuvlig. Vet inte hur jag hamnade här nu, var ju på väg härifrån - paradoxerna regnar och jag smaskar.





Om jag tog en cambild skulle den nog se ut ungefär såhär. Sitt inte här och läs nu, gå och gör nåt, för det tänker jag inte göra. Puss.

I see the streetlights as fairgrounds

Whoop, nu kryper sig hösten på. Skolan kom ändå igång till slut, sliter med tentorna men det ska väl gå. Gårdagens val var så pinsamt och tänker inte ens ödsla mer tid på att kommentera det vidriga faktum att SD tog sig in i riksdagen (nu kommenterade jag det i alla fall), vill helst inte höra ett ord till om politik de närmaste fyra åren men är för upprörd för att släppa det, riktigt krånglig situation.


Hörde att jag kanske var aspepp på nollningen nästa fredag, äntligen ska de små liven få bli lite större i allas våra ögon, alltid lika vackert med förnedring. Och åh, på tal om aspepp bokade jag och älsklingen Håkan Hellström-biljetter till Hovet den 13e november häromdagen, kommer bli helt underbart!



Nu ska jag, självfallet, faktorisera lite uttryck med konjugatregeln. Kände nyss att det här inte blev världens vettigaste inlägg och att jag mest fryser om fötterna egentligen, kanske skulle nöjt mig med att säga det.

OUCH, kom på att jag har pianoläxa till imorgon. He. He. Brydde mig ju inte, så jävla tüff.

Drömmer bort mot främmande land - typ Rio eller Härnösand

Ibland gör det jävligt ont. Den inre jävla smärtan. Fick ett sår på tungan inatt. Och det är inte okej på en fläck.



Nog om mig! Stirrar med döda ögon på grafräknaren som ligger där blå och jävlig på bordet. Det är så fasansfullt kul att plugga matte genom att inte göra det och lyssna på Svensk Pop istället.

Idag hade Black Coffee sitt första produktiva och icke urartade rep sedan... februari tror jag. På fredag åker de söta kaffepojkarna i samlad trupp mot hufvudstaden och på lördag blir det gig på Fasching, och tro fan att all pepp kom på samma gång idag! Mina söta grabbhalvor, vi gör så gott vi kan, ibland.



Nu ska jag fortsätta plugga matte. Ska bara packa lite först, kanske klämma ett avsnitt HIMYM, kanske sova ett tag, men sen JÄVLAR – på måndag! Då ska jag plugga matte.

Dina händer är fulla av blommor

"Så blev det söndag den här veckan igen", konstaterade jag i stilla ro och tuggade lite förstrött på en Dumle. Ett jävla kånkande med prylar när man flyttar mellan far och mor må jag säga, himla rabalder.



Nåväl, har haft två underbara dagar tillsammans med min finaste, åkte ut till stugan igår och spenderade natten där. Fick några sköna timmar på bryggan i solen ändå och har haft det hur mysigt som helst! Nu när hösten (inte så sakta) kryper sig på är mysiga stunder guld värda. Apropå det bjöd fredagskvällen på utomhusbio á la Broder Daniel Forever vilken jag och Isabelle såg, inlindade i filtar, drickandes varm choklad men ack så halvt ihjälfrusna ändå. Tur att det var för mysigt för att man skulle lägga märke till petitesser som kyla.



Något har gått väldigt fel med termostatet på det här landet, I tell you. Häxkonst.

Hörde att veckan kan bli väldigt körig, måste plugga en hel del matte/engelska/allt möjligt samt repa med Black Coffee - vi har ju trots allt gig på Fasching på lördag, kan ju bli hur fett som helst om inte annat. Ska nu, trots alla dessa "måsten", unna mig en lugn avslutning på söndagskvällen. En bra början är Norberts awesome spellista; >> får tiden att stanna <<. Imorgon blir det åter till Vasa, åter till vardagen och åter till nedräkningen mot höstlovet.

Sju kilo, eller i alla fall fem!

"Och så ligger jag hemma på badrumsgolvet och gråter tills jag tappar andan medan jag spelar kent inne i sovrummet och mamma kommer in och frågar hur det är fatt då hulkar jag bara och säger att det inte är någon fara men egentligen dör jag inombords för att jag aldrig kan genomföra något på rätt sätt och allt blir bara piss och skit och varför lever jag måste man leva när det gör så ont?... Eller så blir ja full å hånglar"



Jahaja, så sitter man här med tandborsten i munnen. Har precis erövrat årets diskberg och ännu en gång konstaterat att det är torsdag imorgon, vilket innebär att det snart är fredag, vilket i sin tur innebär att det snart är lördag, vilket i SIN tur innebär att jag ska åka till stugan med världens finaste Isabelle. Kommer kanske bli hur mysigt som helst och det är ju inte sådär jättefel när hösten smyger sig på, näe. Och på tal om hur fin och gullig hon är så fick jag den Tom Waits-LP jag tittat på men inte vågat köpa av henne idag, smälte lite inombords och tackade lite för många gånger. Åh. <3.

Bilen går bra, skolan går bra, läget under kontroll och är fan rätt nöjd ändå, känner mig beredd på höst/vinter för första gången sen vi smulade sönder danska flottan sjuttnanittitre.

Nu ska jag krypa till kojs är det tänkt, sovmorgon imorgon vilket ger ännu större anledning att inleda morgonen med min morgonpepplista (som är helt okej sådär, speciellt Friskis&Svettis med Tsuumi, ska bara planka klart och lära mig dragspel så ska jag och Ville ta Tyskland med storm sen). Ta en morgonpepplista, gott folk, och sov gott!

Morgonpepp! <-------------------

RSS 2.0