I will tug on your coat when I'm ready to leave

Hej, hej, hallå bloggboken! Nästan en månad sedan sist. Så kan vi väl inte hålla på och ha det? Vadan denna inaktivitet liksom? Har inget riktigt bra svar – antar att skrivlusten inte riktigt funnits där i kombination med att jag haft fokus på annat.

Recap sedan sist; efter en tokmysig helg med Alice-besök i Gbg och en fantastisk Henrik Berggren-konsert i Linköping med bland andra Anden och Gustaf packade jag ihop mina saker och begav mig norrut igen. Har nu varit hemma i Gävle i två veckor och börjar sakta men säkert assimileras till klimatet och den norrländska kulturen igen.

Dagarna spenderas just nu för det mesta tillsammans med min fina. Försöker få ihop livspusslet inför våren, går sådär men det handlar väl mest om att jag måste ta något slags beslut. Peppar julen. Blir mitt livs hitintills mest stillsamma julfirande med endast fem pers inblandade. Firade lite minijul med far och bror i går även. Inledde kvällen på Meat med fantastisk T-bone steak, sedan blev det julklappsutdelning där Kent-vin, Smultronstället, Urkultsbiljett samt Gymgrossisten + H&M-presentkort var vad som fanns i paketen. Awesomeness!

Näe hörni, nu ska jag sova. Har ju fullt upp med att fira min namnsdag i morgon. Samt peppa morgon-Friskis på måndag. Avslutar med söt bild. Tänker vara kär och söt. Japp.
 

RSS 2.0