Äntligen så sätter du själv dina gränser



Men tjenahejsan hoppla tjoflöjt hallå god morgon hej! Ääääär det så pass att det är exakt en vecka kvar till utspark i dag? Ääääär det så att om exakt en vecka är jag lagom champagneglad och står och väntar på att fotograferas med klassen? JAMEN SÅ ÄR DET JU!

Tisdagens symfonikonserter gick över förväntan, alla hade skrivit så otroligt bra stycken och mitt eget spelande gick som det skulle till slut tack vare extra fokus på le dirigent. Ledig i dag och i morgon eftersom betygen är satta, sköööönt. Blir ungefär samma upplägg båda dagarna; först Friskis, sen mathandling och avsluta med Halv åtta hos mig-middag på kvällen. Ska till Adina och mysäta lite med mysfolk i kväll och i morgon kommer i stället mysfolket hem till mig och mysäter lite, lovely!

Nu ska jag äta frukost som en jävla galning. Har ätit mat i matsalen för sista gången så ska försöka njuta lite av den tanken. Tjipp!

Staircase wit



Titta då! Titta hur jag TOKÖVAR piano i motljuset!

Jomen för så här är det nämligen att i morgon är det dags för symfoniorkestern att spela upp de stycken jag och några andra från klassen skrivit. Idiot som jag är skrev jag in mig själv på flygel på mitt stycke så nu är det bara att bita ihop och spela trots att jag är helt ovan (no shit?) när det kommer till att spela med symfoniorkester. Gick sådääär på dagens rep men vafan, lär ju spara själva köttandet till morgondagen.

Fick inte lägenheten i Göteborg. DAMN IT. Fick dock MVG i Styrketräning A så man får glädjas åt det lilla. I kväll blir det Halv åtta hos mig-middag hos Hanna även! På torsdag hos Adina och på fredag hos mig. Hur mysiga är vi inte nååå?

I want to know what it's like



Bara för att den här förtjänar sjukt många fler views och sjukt mycket mer uppmärksamhet än den fått hittills. Sprid!

Mörk är natten innan gryning



Wehey! Provade mitt nya proteinpulver med smaken "cookies and cream" i dag och det smakade... OREOS MED GRÄDDE!!! I'M IN COOKIE HEAVEN KOLLA VAD IN I HELVETE JÄVLA KÄR JAG ÄR!

Nog om detta. Sista provet avklarat. Fick MVG-besked i Svenska B, Instrument C, Projektarbete, GeMu B, Ensemble B samt Arrangemang & Komposition i dag även så humöret är så att säga på topp! Nu är jag liksom klar med gymnasiet. Ska bara spela lite piano på mitt egenskrivna stycke med symfoniorkestern på tisdag men det är la bara kul? Geez, kanske borde öva...

Ett inlägg om träning och skola? Inte jag eller? Avsluta med ett Youtubeklipp? INTE JAG ELLER!?


Funk it up fishbone


Fick hem mina välbehövliga och efterlängtade wrist wraps i dag - firades självklart med awesomeful men ganska glad spännisbild! Satte även nytt personbästa i plankan med 7 minuter och 39 sekunder, så ibland får man vá glá.

Nog om det men mer om anledningar till att vara glad. Sista "riktiga" veckan, i och med att betygen ska vara satta tills på måndag. Har ett prov i morgon samt mitt allra sista (buhu?) prov i övermorgon och inget av dem känns vidare tungt, så det ska nog gå vägen. Sen är det bara festen kvar så att säga, hur man nu ska överleva den återstår att se.

Anmäler mig fortfarande febrilt till lägenheter i Göteborg, känns som det är dags att liksom move on nu så sitter och hoppas hela dagarna att ett glädjande mail dimper ner i inkorgen så småningom. Det var väl allt för tillfället, dags att svänga ihop lite wok! TJARÅ!

The heart of saturday night

Gårdagskvällen bjöd på den mycket efterlängtade och mycket uppskattade studentbalen! Supertrevlig tillställning med supertrevligt folk, what more can you ask for liksom? Såg ut lite på det här viset:







Cred till Louise för näst sista bilden samt till Sarah för den sista!

Le ciel dans une chambre



Lite så här såg jag ut i går när jag kikade på hockey (ni vet, hockey, det där vita på TV:n i bakgrunden). Mår så sjukt awesome atm, har köttat Friskis tre dagar i rad, nya 3-splitpassen funkar verkligen asbra hittills. Och i morgon är det ju som bekant dags för studentbal. En av gymnasiets milstolpar. Ska bli hur trevligt som helst och jag och Carin kommer vara sötast, sådeså!

Alltså åååh, säsongsavslutningen på Community släpptes i natt. TRE avslutningsavsnitt att frossa i men ack detta vemod som uppstår när jag inser att det inte kommer några nya avsnitt nu på ett tag. TUR ATT DE GAMLA ÄR SÅ BRA ATT DET INTE GÖR NÅGOT EHEHEHEHEH...

Åt nyss upp dagens andra middag, vilken jag lagade direkt efter att ha smällt i mig en påse popcorn. Min magsäck är fan i kjempeform. Toodles.



(Wehey, asfin låt ja!)

Just nod if you can hear me





Underbara klass. Underbara konsert. Gårdagskvällen var verkligen en av mitt livs bästa. Åh. Har ni inte hört Pauline sjunga The great gig in the sky (07:30 in i Pink Floyd-medleyt) är det på hög tid att ni gör det om ni inte vill missa en helt obeskrivligt fantastisk sånginsats. Bästaste Pauline.

Vill ni däremot se topless-Adam hoppa runt i mantel är det lämpligare att frossa i Good time boys-klippet. Väl mött!

Forever's gonna start tonight



Idag rannsakade jag mig själv, mitt liv och vad jag åstadkommit och tänkte därefter "fan, har jag någon riktigt jävla fierce bild här på bloggen egentligen så man ser att jag menar allvar?". NEH! Men nu har jag. Puss på mig <3

Whoopsie, hinner typ skriva något nu såhär i avslutningskonserttider. Hinner egentligen inte skriva nu heller för jag ska ner på stan och handla följande:
  • Stålmannenmantel alternativt tyg till att sy en egen mantel
  • Fickplunta
  • Ett fucked up par shorts
  • Alkoholfritt mousserande vin
  • Boxningsbandage
  • Ansiktstvätt
Min konstigaste men förmodligen bästa handlingslista hittills. Toppar det hela på slutet med en sväng till solariet så blir jag BÄST FAN ALLTSÅ. Jag har även fått Total eclipse of the heart-psykos, döm mig inte.

I never hesitate to retaliate

Livet kände att det var dags att bjussa mig på en sjuhelvetes förkylning såhär lagom till Personlig Tränar-test i styrketräning samt stundande avslutningskonsert. Sköninglivet. Tur att ostbricka, ostbågar och Trocadero kurerar mig snabbare än någon medicinsk kur någonsin skulle kunna göra.

Parisresa spontanbokad i juli! Wa wa we wa, dags att massakrera vinprovningar, matlagningskurser, museum och allt annat min inre pensionär vill åtaga sig. Blir nog kanoners det här.

Just nu går all pepp åt till avslutningskonsert och bal. Har verkligen två superveckor framför mig och känner doften av studenten runt hörnet. Exakt en månad kvar på måndag. En månad av alla dessa dagar man traskat ut och in på Östra, scheiße vad tiden går. Fick en av många högar med flytta-hemifrån-prylar idag och är så sjukt pepp på det också. Äntligen ska jag få ha min DVD-hylla ifred, perfekt ordnad efter respektive regissör. Eller land. Eller utgivningsår. Jag venne vad tycker ni!? NU blir det Moon på TV för den är bra och jag gillar bra film. Ciao.

Bring it on home to me



Rockar loss totalt på nattkvisten med Beethoven-tischan och banan. Älskar att jag blivit så gammal att jag ser det som ett enormt privilegium att få unna mig en bit mörk choklad som storslagen efterrätt till kvällens kvällsmål. HURRA!

Ännu ett prov avklarat idag och imorgon blir jag av med muntliga nationella även. Livet äääääär en fest! Vet inte varför jag skriver inlägget, ville mest lägga upp en bild på mig med en banan. ÅH nu fick jag ångest i stället, tack så jävla mycket jävla blogg punkt äss eeh!

RSS 2.0