There are rays on the weather

Tja hej hallå inaktiv! Det är ju lite så det blir ibland alltså, och förra veckan var väl inte alltför händelserik heller. Bortsett från i lördags då, förmys med ost och vin följt av Merde med asnice folk, åh vad jag har saknat att gå ut och dansa till bra musik för omväxlings skull.

Nu är det sånt där höstlov, och det firas med Friskis, pianoövning och filmer i mängder. Au revoir!

And the whole world must watch the sad comic display

Skjorta på - snart dags för spelning på ett dop i Bönan tillsammans med Carin. Lite Astrid Lindgren-medley ska det visst bland annat bjudas på, hörde jag.



Igår blev det dubbelt Friskispass följt av filmmys med Viktoria. Amélie från Montmartre och Once blev kvällens skörd, gullfilmer! På tal om gullfilmer såg jag Midnight In Paris på bio med mor i torsdags, Woody Allen fick mig att till och med stå ut med Owen Wilson bara för att filmen var så bra. Se den! Hörs sen, puss!


Din spegelbild i fönsterglas beundrar varje steg du tar

  • The Killing
  • Apocalypse Now
  • Melancholia
  • On the Waterfront
  • Once Upon a Time in the West
  • Rashomon
Snacka om att ha köttat film de senaste två dagarna! Och drog nyss igång Ladri di Biciclette. Killen som går upp tidigt på sina sovmorgnar för att hinna se film, yä. Melancholia sågs på bio igår tillsammans med pappa och Isabelle, helt otrolig upplevelse - von Trier ÄR gud.

Om sisådär en timme blir det väl sömn - imorgon står samhällskunskapsprov, piano, gym, rep och fäktning på schemat. Oerhört intressant inlägg. Puss!

Maybe i'm too young to keep good love from going wrong


Lonely is the room, the bed is made

The open window lets the rain in

Burning in the corner is the only one

Who dreams he had you with him

My body turns and yearns for a sleep that will never come


It's never over, my kingdom for a kiss upon her shoulder

It's never over, all my riches for her smiles

When I slept so soft against her

It's never over, all my blood for the sweetness of her laughter

It's never over, she's the tear that hangs inside my soul forever



Jeff, kom tillbaka och skriv fler av världens bästa texter! Att han bara hann släppa ett enda färdigställt album men efter sin död fått över 30 hyllningslåtar av olika artister skrivna till sig säger en hel del om hur sjukt mycket han betytt.

Jeff Buckley – Lover, You Should've Come Over

Dansa fastän hjärtat brister

Gårdagen var ... öhm ... intressant? nice? helt jävla episk? ALLT som kunde gå fel gick fel, men vi köttade ändå! Kan bocka av att stå på scen och kötta RHCP iklädd endast strumpa med megafon som mikrofon-substitut när strömmen gått från min "att göra"-lista. Fyfan vad roligt vi hade. Underbara jävla klass, nu är nollorna äntligen ettor och nya minnen för livet har skapats. En kväll i Aurorans, köttets och brutalitetens tecken - magnifikt!



Dagen har gått åt till städning av Sjömanskyrkan, bakisgym och en liten eftermiddagslur. JA!

Gör en Lisa Left Eye Lopes

Nollning om cirka 12 timmar. Välkomstkonsert om cirka 10,5. Kolla hur jävla arg jag är. Här ska köttas.



Krossa alla fönster!

Alltså jisses vilken peppdag! Nollningspeppen svämmar över, både styrketräningen och spinningen gick asbra, kollat klart på Sunset Blvd. som var toknice, lyssnat sönder Maskinens nya jävla pepplåt och nu är det omelett, Charlie Chaplin och en superliten KISS-tischa som jag hade när jag var typ 4 som gäller! I SEPIA!



"Jag är beredd att gå i döden för din rätt att döda mig om jag inte har rätt"

How winter makes me reconsider it all

Killen som blir sjukt festpepp så här på lördagskvällen, känner att "fan, IT IS ON, BITCHES!", svidar om, gör en aspepp spellista på iPoden och ger sig ut i dimman för en helt sjuk... joggingrunda. När jag kommer hem ska jag unna mig en rejäl proteindrink (ska dock försöka hålla varannan vatten så att det inte ballar ur totalt) och kanske en film. Eller två om jag inte passar mig. Livet är fan en fest och jag är hedersgäst just ikväll.



Here's to coping with life

Moving On by adamnaslund



Äntligen klar med låten! Blev självklart inte så nöjd som jag hade hoppats, men det blir man ju aldrig. Härligt att ha skrivit klart en låt för första gången på evigheter iaf.

A white blank page and a swelling rage

Normal kille vaknar på morgonen, känner sig för risig för att ta sig till skolan, sjukanmäler sig, somnar om några timmar, vaknar igen och är mer pepp än någonsin, går iväg till Friskis och köttar i 2,5 h. Tur att jag bara hade en lektion idag iaf, men ändå inte normalt beteende. Jag gillar't.

Ska snart iväg till Östra och börja pillra in lite sång till låten, wiiiie. Ikväll är det återigen fäktning, som min risiga cambild så vackert demonstrerar. Puss.



When I'm lost I look at my picture of you


Trött och busig kille säger äntligen "fu" till Kulturhistorian som mot alla odds blev klar. I mitt nästa liv ska jag bli diktator och avskaffa antikens Rom, Grekland och Egypten. Blir bäst så. Nu har jag sagt "fu" klart och ska istället säga "hejsan hoppsan" till sömnens varma famn.

Morgondagen kanske bjuder på inspelning av nyskriven låt (som inte är så nyskriven längre eftersom jag skjuter upp inspelningen hela tiden), måste få något annat än skolarbete gjort någon gång också.

Tar dagen i korta drag så jag inte råkar låtsas som att den aldrig hänt innan det blir i morgon;
  • Sovmorgon
  • Svenska (står det på schemat iaf men vet inte riktigt om jag haft en riktig svensklektion sen jag började gymnasiet)
  • Styrketräning på individuellt val
  • Pastagratäng
  • Kulturhistoria
  • Kika på lägenhet med mor
  • Mer kulturhistoria
  • "Fu"
  • Amores Perros
  • Joshua Radin
  • Godnatt

Vulnerable, it remains

Gårdagen var fabulous! Åt kycklingvingar och lantbrie återföljt hjortrostbiff med svampsymfoni på Kalles med självaste Jimmie Åkesson som bordsdam, härlig start på kvällen må jag säga. Middagen avlöstes av fika på Coffeehouse samt Dogtooth på bio. Skummare film får man leta efter. Jag älskar den. Tack för kvällen, far!

Idag klev jag upp 9 så jag skulle hinna skriva Kulturhistoria-uppsatsen hela dagen. 12 timmar senare hade jag inte börjat. Nu har jag åtminstone knåpat ihop en sida (bara för att tävla mot Pauline). Hann se Persona istället för att skriva idag, alla vet att Bergman går före skolan i vilket fall. Hade en filmblogg för något år sedan, snart börjar den här bloggfan likna den andra mer och mer...



Nu ska jag mysa ner mig framför Amores Perros och äta en macka med ädelost och dricka lite hallon/granatäppel/svartvinbärsjuice. Mitt liv är som en Amelia-facerape.

Ah juste, håller på med en höst-spellista på Spotify!
Ta om ni vill ha; När hösten knackar på

I've been searching for my wings some time

Efter många om och men blev det Goya igår kväll. Gratis inträde och Tax Free var lite för lockande, och trodde aldrig det skulle ta slut på nice folk att springa in i, så ska inte klaga! Moberg och Drugge dansandes på räcket är väl ändå något slags mått på en lyckad kväll.

Gårdagens bravader resulterade i lite gymkompensation med avslutande 5 km rodd nyss, nu är armar, ben och sinne helt slut. Firas med städning, middag på Kalles eller Texas Longhorn med far och Dogtooth på bio. Mjau.

Det lyssnas på tok för lite på Anthony & The Johnsons.

Antony & The Johnsons – Bird Guhl

RSS 2.0