Mountains crave


Sitter och solar på taket med P3 Institutet och mitt tokigt utsparade Urkultshår. För den här veckan är det Urkultsveckan. Absolut bästa veckan på hela året. Nästa vecka får jag klippa mig. Tjoho.

Just den här dagen är det även exakt tre veckor kvar tills jag flyttar till Göteborg. Nu är alltså måndag den 20e spikat som flyttdag, vill man träffa mig innan dess får man slå en pling eller skicka röksignaler, annars kommer jag hem nästa gång på jazznollningen i oktober (?). Självklart är man även välkommen att hälsa på närhelst jag inte har tenta eller badar bastu/återvinner (har en sjukt stor återvinningscentral på gården, volleybollplan även WHADDAP).

Ska väl hinna med en springtur i dag även. Kanske förbi Willys och handla lite bröd/mjukost till Urkult. JA JÄVLAR. Camp Nya Zeeckland kommer bli legendariskt. Toppa det med extremt mycket dans, lite Aurora, nakenbad i gryningen, morgonyoga med Pau, renstut i mängder, halloumiwrap i hookahtältet, Transglobal Underground tills Stora Scenen-golvet brakar ihop och Max i Sundsvall. Oh lawdy.



Måste ju säga att jag hade en awesome nostalgihelg med tre dagar i Hagaström tillsammans med Adam Stark och diverse trevligt folk. Två svängar Goya, en sväng Durobadet, en sväng kebaberian och lite för många svängar rödvin. Apropå mig och Adam bjuder jag på en liten bild på oss (tagen senaste nyårsafton) som avslutning. Au revoir!
 

Skisser till ett av dödens tal




Bruno K Öijer; ingen skriver så underbara texter som du. Och det här är bara en av sex sidor ur denna, helt fantastiska, dikt.

Dans, dans, dans!

 
Jahaja barn, om mindre än en vecka är det Urkult och då tänker jag dansa ihjäl mig till Crooked Fiddle Band (bland många andra, förstås!). Dödsseriös. SÅ. JÄVLA. PEPP.

Hektiska dagar! Har spelat på ålderdomshem (och fått världens gulligaste tant-fan club), druckit vin med allehanda folk samt styrt upp det mesta inför Göteborgsflytten. Hemförsäkring, bostadsbidrag, folkbokbföring, adressändring, studielån, kurslitteratur, aluminiumfolie, you name it! Snart kör vi.

I afton blir det underbar nostalgikväll med Adam S. Vin, shots, fajitas och Roller Coaster Tycoon 2 är ledorden. Har hunnit med lite gatumusikantande med Gustaf nu på dagen även. Pengar rullar in.

We walk the plank with our eyes wide open


Det här damp ner i brevlådan i dag. Snart är det dags alltså. Blir flytt lite tidigare än tänkt eftersom den fyra veckor långa nollningen (oh my) börjar redan 21a augusti, så jag beger mig väl ner någon gång runt 18e. SHIT.

Jag har inte bloggat. Statin' the obvious. Vad har jag gjort då? JO! Varit i Paris en sväng. Såg det mesta. Åt den godaste måltiden jag någonsin ätit. Loooovely. Direkt när jag kom hem begav jag mig till fjälls. Har traskat runt där senaste dagarna samt hängt lite i Åre med norrmännen. Jajamän.

I kväll blir det avskedsfest för underbara Adina som ska till Danmark framöver. Nu börjar avskedsfesterna, folks. Studentåret verkar vara ett enda långt jävla festande. Om någon är nyfiken på vad som står i mitt välkomsthäfte är det främst att jag ska bada bastu, spela brännboll och gå på någon av de fyrtio krogar de tipsar om. Jag som trodde jag skulle hålla på med serious shit men det får väl vänta...

My guitar still plays your favorite song



Well the stairs sound so lonely without you
And I ain't made my bed in a week
Coffee stains on the paper I'm writing
And I'm too choked up inside to speak
And yes, I know our differences pulled us apart
Never spoke a word heart to heart
And I'm glad that you're gone
But I wish to the lord that you'd come home

Jag fullkomligt jublar

 
Så här har jag spenderat ganska många (cirka åtta?) timmar i dag. På mattan. Lyssnandes på diverse podcasts. Dör podcastdöden. Jävla storebror att göra EN statusuppdatering om P3 Dokumentär och således få sin lillebror att börja lyssna igenom samtliga. Värvet även. Filip & Fredrik även. Sommar i P1 även. Ligga med P3 även.

Wehey, fick hem stipendiepengarna i dag. Sydde ihop mina skor. Gick till Friskis. Gjorde laxwraps. DAY SEIZED! Annaaaaaaaars såååå näe? Eller kanske. Nu ska jag läsa Simon Gärdenfors bok Död Kompis. Eller lyssna på en dokumentär om polisrazzian i Alsike kloster. Men först; en sked jordnötssmör, ett ägg och ett glas vatten.

(Pssst - podcasttips!)
Simon Gärdenfors-intervju i Värvet

Den här låten blir nog cirka pi minuter lång


Nu var det ett tag sen jag skrev om träning eller la upp en spännisbild så det är väl på tiden. Maj/juni har gått åt till omvänd beachträning/kost, dvs fokus på viktökning, vilket äntligen börjat synas i form av lite ökad axelbredd (som jag försökt framställa utan vidare resultat på bilden ovan).

Försöker köra sex pass i veckan nu när jag hinner:
Måndag: bröst + triceps + framsida axlar
Tisdag: övre rygg + biceps + lättare magträning
Onsdag: ben + ländrygg + tung magträning
Torsdag: (samma som måndag)
Fredag: (samma som tisdag)
Lördag: (samma som onsdag)
Söndag: vila

Har funkat asbra hittills så har tänkt hålla i det ett tag och se vad som händer. Blörgh.

NÅ, nog om detta. Hade det asmysigt i stugan med Amanda, Hanna, Adina och Timothy. Blev lite bastu, årets första svenska dopp (nakenbad även), Twister, kubb, vin, grill, awesome musik, tårta och allmänt tokchill. Liiiite brist på sol dock men hey, man kan inte få allt. Nu ska jag röja ännu ett förråd inför stundande flytt. Geez, ses på andra sidan!

RSS 2.0