I will fight baby not to do you wrong

 
MEN TJA! Vad håller jag på med!? Försöker jag bli 2013 års minst aktiva bloggare? Har fått önskemål (nja?) både från höger och vänster (långsökt men bokstavligt talat, aja) om att jag ska blogga mer. Så nu jävlar.

Eh, då var det ju det här med att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Börjar väl med träning. Har gett mig in på något slags 12-veckors-döds-max-OT-program. 11 veckor kvar. Det var väl det jag hade att säga om det. Jobb då? Extraknäcker lite på Konserthuset vid behov. Roddar, riggar, trasslar ihop sladdar. Får äntligen någon slags nytta av Ljudteknik A. Söker andra jobb samt sommarjobb för fullt. Synd bara att ingen vill ha en gammal, trasig, stackars estet.

Dagarna spenderas fortfarande allra oftast med underbara Alice. Community-, One Tree Hill-, film- och chipssällskap är så fantastiskt. Gosh!

Ska verkligen försöka uppdatera lite oftare framöver. Har haft bloggeländet i över tre år nu så det vore synd om den började förfalla när jag kommit så långt. Tills vi hörs nästa gång tänker jag göra det jag är bäst på; länka ett fint klipp/tipsa om fin film. Here goes:
 
FAN, gick inte att bädda in klippet.
Nåväl, det är värt att klickeli-klicka -> http://youtu.be/OOpkr8uNWpk
 
Och så till filmen. Eller ja, filmerna. Har sett flera bra på sistone så bara att välja och vraka. Alla är fina! Go go go!
 
 
 

RSS 2.0