Jag ska köpa nya fiskar, ty de gamla har tatt slut



Sitter och väntar på att närmaste timmen ska flyga förbi, för då kommer världens bästaste och sötaste Tamara hit och stannar hela helgen. Hur awesome? Jätteawesome.

Ojojoj vad jag sovit i veckan. Helt slut. Nada energi. Och vet ni vad? Idag, för första gången sen jag började träna för ca ett år sen, skippade jag ett gympass med motiveringen "NÄE JAG ÄR FÖR TRÖTT FAN". Hujedamej. Imorgon kommer Gävle Symfoniorkesters composer in residence förbi skolan och lyssnar på min symfoni. Hoppas han gillar tersstämmor. På flöjt. Jag har tersstämmor. På flöjt.

Nu ska jag skura trappan, bona golv och hinna in på banken före klockan tre. Tjena.

There ain't no luck in these loaded dice



Dagens nära-döden-upplevelse; sliceade sönder hela fingret på ett trasigt glas när jag diskade.

Tjena, inaktivt var det här ja. Men har så sjukt mycket att stå i sa jag ju. Inlämningar, prov och elände. Seminarium i morgon även. Dock mitt första seminarium sedan jag började gymnasiet, så jag ska väl inte klaga direkt... Tog en day-off från allt plugg i lördags, drog hem till Jenny och körde lite kebab, vin och hålligång hela natten innan allt eskalerade i gryningsbastu hos Mårten. Like the good ol' days.

Sökt Chalmers. Pirrigt. Ska söka massa mer, har liksom ingen aning om vad jag kommer känna för när allt kommer till kritan och man vaknar (?) dagen efter studenten. Skönast vore att jobba ett år innan man funderar på fortsatta studier, så det blir väl det eftersom det är så jävla lätt för ungdomar att få jobb. ELLER! Bilen går bra.

Apropå inläggets titel; har lyssnat ihjäl mig på lökiga powerballader sedan igår och gjort Spotifys förmodligen mest gay spellista - Power/lökballadskavalkad. Guilty pleasure. VAD HÄNDER MED MIG!?

No nay never no more will I play the wild rover



Happy St Paddy's Day!

Hur fira? Jo! Först och främst - glida över till Östra för lite rep inför treakonserten. Kanske även skriva lite mer på min symfoni som väldigt, väldigt snart är väldigt, väldigt klar. Därefter följer hämtmat och, om jag känner att jag är i skick att socialisera med humanoider, en liten tripp över till Jenny för lite riktigt St Patrick's-firande (irländsk Patrik included!). Eller kanske en tripp till Saintan för lite grön cider. Eller kanske bara gå och lägga sig. VI FÅR VÄL SE VA!?

En kärleksrevolt



DAGEN I KORTA DRAGJÄVLAR:
  • Tokgym
  • Töntiga bilder i Photo Booth shizzle
  • Rep rep rep
  • Sudoku
  • Film film film
  • Gremolatakyckling även
  • URKULTPEPPANDE
Åh, kan inte förstå att det snart bara är fyra månader kvar till världens bästa jävla Urkult. Lyckligaste platsen på jorden. Lyckligaste människorna. Bästaste musiken osv. Tror det här inlägget officiellt blir bloggens lågvattenmärke of all time (vilket säger en hel del am I wry no?). Så oerhört innehållslöst, värdelöst skrivet, lösryckt, Ettan lös, lysmask lös lösaktigt lösgodis.



Urkult-bilden ovan är sjukt snodd nånstans ifrån jag inte kommer ihåg. Grina då.

On the nickel over there

England var väl fint. Vår klass är sjukt olämpad för att röra sig bland folk, men det var mysigt att se lingvisten på äventyr hursom. Leif körde buss som en gud, vi gick på hästpubar, Moberg spökade, det var hälsenor och grått även. Ungefär så detaljerat orkar jag beskriva vad som hände. Ni får använda fantasin.





Helgen har bjudit på oerhört mysigt besök av min kära Tamara. Film, god mat och promenad blev en galet perfekt avslutning på en händelserik vecka. Wiiie!

Nu väntar välbehövlig sömn och lite kurering från någon slags förkylning som behagar smyga sig på.

It is the hollow month of March now sweeping in



Ovän med müslin.

Sliten krigare säger hej! Varför sliten krigare? Jo, det ska jag tala om för er. Igår/inatt/whatever inledde jag och Jesper den numer årliga traditionen "Dekalovet". Alla jävla Dekaloger från början till slut. Kieslowski. Skön. Jesper kolade vippen när vi var klara runt 5-snåret, då löste jag Sudoku i stället och tog första bussen hem. Hurrah!

Tur att Anna Skipper inte såg mig igår. Jag åt/drack som följer;
  • Äggmackor (bra start ja, men sen så)
  • Tårta
  • Brownie
  • Wienerbröd
  • Panpizzor
  • Fem burkar energidryck
  • En kanna kaffe
  • Ostbågar
  • Två sorters chips
  • Lösgodis
Ingen beach idag alltså, tur att jag ändå måste packa. För i morgon går jag all in med 19 bast och Englandsresa. In case you haven't noticed. Ska bli kul även.

Anything to make you smile



Min blogg, jag tänker vara hur mitt-i-natten-blödig jag vill. Har inte direkt lyssnat på Band of horses på något år men råkade ramla in i det här liveframträdandet i afton. Geez, vackert, njut.

RSS 2.0