Spiegel im spiegel

Asnice avslutning på lovet. Långfredagsmiddag hos far min med ägg, snaps, vin, räkor, oxfilé, sparris, chokladmousse och allt möjligt mums, och sedan vidare till Sofias fest för att spendera lite tid med Mikaela, Lovisa, Gustaf, Drugge, Jesper, Ville, Lorin, Kalle och alla möjliga andra sköningar. Kom hem i soluppgången framåt sextiden, awesome och random kväll.



Stackars Drugge fick dricka navelshots från lilla mig



Lördagen var det påskmiddag hos mor på schemat, den här gången med halloumi, lamm, rotfruktsblandning och egengjord hallonglass. Efter det mötte jag upp Jesper varpå vi slog oss ned i solnedgången, drack cider och klurade ut lite nice smeknamn.

Söndag, påskmiddag nummer 3 hemma hos mormor samt firande av bror. Åt ihjäl mig på buffén, lagom till onsdagens beeptest såhär kände jag. Idag gled vi ut till stugan för första gången i år och drack lite kaffe i solen, börjar ju likna vår det här, grabbar.



Ikväll har jag mediterat, joggat och övat tal – orkar egentligen inte fler skolveckor men nu är ju lovet nära och man ska väl mest dit och pillra med lite allmänt överflödiga prylar sisådär. Piano borde man ju öva. Men det hann man ju inte.

Reißt die Arme in den Himmel

Hurra, formsvackan blev till formtopp och man är back on track. Schönt. Onsdagen bjöd på extremt flummig spontanfärd till Olivias stuga i Kungsberget med massa asnice folk, sannerligen en kväll i Jägerns tecken. Slutade med att jag hade blommig klänning, spelade Trivial Pursuit, vann i limbotävlingen och brottade till mig en fläskläpp, lätt värt. DISCO POGO! Helvetesbussfärden hem morgonen efter räddades tack vare mina myspojkar. Luv ya!



Idag njuter jag på balkongen tillsammans med Kapten Röd, Björns Vänner och Pink, det är nice. Peppar Urkult mer och mer för varje dag – Looptroop, Anna Von Hausswolff och Hoven Droven är ju 'nuff said bara det! Igår träffade jag för övrigt Mikaela och Lovisa från Härnösand, vilka vi bekantade oss med under förra årets Urkult. Ikväll blir det lite påskmiddag med min far, imorgon kväll med mor och på söndag med släkten i samband med att vi firar min dåmera (finns det ordet?) 21-åriga bror.



Min vän har ett dilemma, för vägarna är två
Ska han svälja sin stolthet, vara trevlig och gå?
Eller sätta hårt mot hårt, som innebär avfyra stålar?
Levt många hundår, varav fem inlåst
Han säger nu ska de statueras exempel
Han är så sjukt trött att bli spottad på
Nio månader tar livet att bli till
Men blott en tiondels sekund slocknar det på

Enligt vissa är det skymning på jorden

Fuck it, snacka om helg som går utför. Fredagen började sådär men slutade awesome, lite snöplig 18-årsfest med Securitasbesök ledde istället till kaos i replokal med awesome folk. D.v.s sju toplesskillar varav en mexikanare och alldeles för mycket Maskinen. Träningsvärk fortfarande, så jävla värt. Vågar dock inte tänka på hur diverse trumset, isolering och annat ser ut just nu, men det löser sig.

Lördagen var hur nice som helst på dagen, satt utanför Östra med asnice ölande, brölande folk och mådde underbart i solen. Fredagens idioti gjorde sig påmind i form av opepphet på kvällen och jag och Jesper ninjade hem rätt tidigt från Jennys 18-årsfest, sorry.

Idag suger. Det är soligt. Men det suger. Ha så kul.

Du var aprilhimlen

Nejmen såatteh jag knogar väl på. Måste ju säga, precis som halva min Facebook-wall, att guuuuud vad skönt väder det var idag. Spenderade förmiddagen ute på taket, läsandes lite Meningen med livet-plugg, gjorde en überomelett och gled till skolan 14:10 för att gå på min enda lektion, som var inställd. Blev några extra slötimmar i solen tillsammans med Jesper och Amanda istället. Kvällen bjuder självklart på en långpromenad i solnedgången, tränade inte så aktivt som jag skulle imorse så får komplettera det lite nu.

Har fan flow på träningen nu, fäktningen går framåt, börjar 11:30 imorgon och ska på två 18-årsfester i helgen samt en till helgen efter. Soft. Vad som är mindre soft är gårdagens lilla misstag, kom hem från fäktningen vid 21:20 och slängde i mig en proteindrink gjort på proteinpulver med kaffesmak utan att tänka på den höga halten koffein som det innehöll. La mig vid 12, somnade framåt 4 utan att förstå varför det tog sån tid. Nu förstår jag.

Skrev f.ö en 8 sidor lång uppsats om kost och träning igår med tillhörande 24 bilders Keynote-presentation – helt utan anledning. Men ska tydligen hålla föredrag på gympan nu så får ju någon användning av det iallafall.

Nu gick jag, puuuss!

RSS 2.0