You've repaid the dreams you've bought for your lies

 
Bild från Gasquen i fredags. Hade en sjukt rolig helkväll med klassen, faddrarna och allehanda Chalmerister av alla dess slag. Lördagen och söndagen gick åt till vila, något slags första städryck och lite plugg. Notera att "lite" inte riktigt är tillräckligt med tanke på att jag har introtenta på fredag men får väl kompensera i veckan.

Hade Carin på besök nyss, fick bjuda på min första Göteborgsmiddag! Kan ju det här med att bo ensam nu, bara premiärtvätten på onsdag kvar så är jag i mål sen. Annars ska det ju även hinnas med räknecafé, brännbollsturnering och stora Nollkalaset innan veckan är över. Kan bli fint'ä.

Nu är jag lite för trött för mitt eget bästa, ska dra igenom lite mer plugg och sen knyta mig. Det här blev väl mest ett "hej-jag-lever-det-här-gör-jag-om-dagarna-inlägg" men okej. Adjöss!

Shnirele, perele

 
Men tjaaaaa! Har överlevt studentlivet än så länge i alla fall. Varje dag är en seger! Börjar sakta men säkert lära mig kollektivtrafiken och allmän navigering så det är väl bra? Hursom, slängde ihop en episk pasta/bacongratäng helt improviserat nyss och känner att jag redan är budgetmatlagningens okrönte konung. Högmod går före fall osv, men vafan. ELLER, som Tim Minchin uttrycker det;

"Tequila comes before the fall
And pride comes before tequila
But in between the pride and tequila
There's usually a lady who you love
With all your heart and all your head

Who implies that you are bad in bed"

Vilket jävla sidospår det där blev då. Nu har jag ju knappt någon plats kvar att skriva saker på. Boken i min hand på bilden är redan min fiende. Den envisas med att blanda superlätta uppgifter med kalassvåra och facit gör typ aldrig som jag vill. Men man lär sig. Det är ju därför jag är här.

I morgon råkar jag eventuellt ut för första Chalmersfesten. Ifall jag har mer ork än i dag, that is. Nu jävlar ska det sovas i första hand. G'natt!

Vasastan är som Chinatown


 
Häääär bor, respektive pluggar, jag alltså numera! Orkade inte riktigt skriva mitt "inflyttningsinlägg" i går eftersom jag la fokus på att packa upp och dylikt. Men nu är jag installerad i mitt lilla boende och har spenderat min första dag på Chalmers, om än endast en introduktionsdag. Redan i morgon drar mattelektionerna i gång så det är bara att skärpa sig nu och försöka få ut lite sommarlovsslapphet ur huvudet.

Sista utekvällen i Gävle blev riktigt lyckad, började med långsittning och ofrivilligt trubadurande på Mingel tillsammans med Marcus och annat trevlans folk. Slutade på Slick och fick säga hejsvejs till Amanda och Sofia, gööött.

Nu ska jag försöka styra upp gymkort, Västtrafik-kort och en icke-kort långpromenad för att få lite pejl på staden. Har någon av mina miljoner bloggläsare vägarna förbi Götet är man hur välkommen som helst att komma och bo på min luftmadrass med inbyggd elektrisk pump. Den ni. Lyssna på den här fram tills dess (spola till 0:48 om du är allergisk mot mellansnack). TJING!


Män på gränsen till nervsammanbrott


Fick hem 8 kg pulver i dag så jag kanske överlever första dagarna i Götet. För om sex dagar drar jag vettu. Wehey.

Winnerbäck i helgen, awesome som vanligt! Var där med älskade Kim och vi passade på att ha lite avskedskväll på samma gång. Tokmysigt. I dag har jag spelat på ålderdomshem och i morgon står ännu en spelning på ett annat ålderdomshem på schemat. Klirr klirr. Kan behövas.

Ska även hinna med lite vin med Gustaf i morgon kväll och på torsdag blir det avskedskväll med en drös människor eftersom flera flyttar på fredag. En shout out till Isabelle som flyttade till Australien för ett par timmar sen, haaare så sjukt bra där borta! Vemodig vecka men riktigt fin. Nu ska det väl packas lite mer flyttlådor. Ni vet, jag råkar vara en sån där som organiserar om packning in i all oändlighet, vilket är jävligt dumt eftersom det ändå bara ska slitas upp sen. Nåt måste man väl göra. HEJ HÅ!

För sex timmars arbetsdag

HEJ IGEN! Vad har hänt sedan sist då? Jo, låt mig börja med att berätta med hjälp av bilder:












Första bilden: Pauline Åstrand
Andra, tredje och fjärde bilden: Urkults egna
Två sista bilderna: Isabelle Ekström



Urkult var SÅ fantastiskt. Lätt bästa Urkult hittills. Folket var bäst, campet var bäst, artisterna var bäst, kantarelltoasten var bäst, dansen var bäst, allt var så jävla bäst och aspeppen är redan ashög inför Urkult '13. Två dagar efter att jag kom hem var det dags för Isabelles avskedsfest inför hennes stundande Australienår. Toktrevlig kväll med toktrevligt folk. Det tackar vi för!

På tal om avsked väntar avskedsmiddag för lilla mig tillsammans med familjen i kväll. Blir sentimentalt och fint. Snart är jag en gó gubbe. TJARÅ.

Under tiden jag äter kan ni kolla på Crooked Fiddle Bands spelning i danslogen på Urkult:
 

RSS 2.0