Like a map with no ocean

 
 
Här sitter jag och myser med den flaska Amarone della Valpolicella 2008 min kära mor fick med sig hem till mig från Italien. Nu skall det väl bara dyka upp ett tillräckligt special occasion för att prova den. Eller som min mor uttryckte det; "ja, alltså, det är ju inget man bara drar i sig innan man drar ut på Interpool".

Den översta bilden är från min Stockholmsweekend för ca en månad sedan. Förut fick jag ibland höra att jag och min bror var aslika. Tror inte riktigt det går att applicera längre.

Nyss kommit hem från min första Komvux-lektion. Känns som att kursen kommer flyga förbi ganska lätt, ska försöka fixa lite jobb på Konserthuset under tiden även eftersom jag bara har två lektioner per vecka. Träffat Isabelle några gånger nu sen hon kom hem från Australien, Malaysia, Thailand och allt vad det heter. Sjukt trevlans! På torsdag ska vi se Känn ingen sorg – detta efter enorma påtryckningar från diverse vänner. Nu är det min tur att gråta öppet i biosalong. Up next; flytta till far och äta sista måltiden innan ännu ett fastedygn väntar. Ciao!

Rikta din sång

 
Nu blir det lite försenat Urkults-tjat eftersom jag inte skrivit på ett tag (surprise). Måste nog påstå att tillsammans med 2010 var detta det bästa Urkult jag varit på, såååå underbart. Allt ägde. LUR ägde. Helt Off & Timbuktu ägde. Svenska Akademien ägde. Folket ägde, som alltid. Ömmar för de stackare som struntar i/missar 20-årsjubileumet nästa år.

Nu har jag dålig koll på tidszoner och flygtider men jag TROR bestämt att Isabelle i detta nu flyger hem mot Sverigeligare breddgrader efter ett år på andra sidan jorden. Ska bli så sjukt kul att träffa'na igen. På lördag, närmare bestämt. Veckans höjdpunkt, välkommen hem!

Tror minsann att Komvux börjar nästa vecka. Det är väl bara att göra't liksom, blir nog inte mitt livs mest sprudlande höst men vafan. En får ha ögonen på målet osv. Nu tänkte jag väl spela lite Minecraft och så småningom blir det middag på Grands Veranda med farmor, farfar och far. Götters!
 

RSS 2.0