Does he laugh just to know what I lack?

Så jävla ohållbart nu.

Make mine a pain in the neck

Vet att jag typ aldrig skriver längre. Återspeglas i statistiken. Knappt någon som tittar in här nu för tiden, vilket är förståeligt. Så det är väl rätt oklart om någon ens kommer läsa det här.

Någon slags lägesrapport blir det väl i alla fall. Och läget är väl... Inte särskilt bra. Alls. Har en oerhört apatisk period. Förmodligen sämsta självförtroendet jag haft sedan typ nian. Känner att jag inte förtjänar att läsa genus. Gör inte bra ifrån mig. Säger bara fel. Kommer inte in i klassen. Borde hålla käften. Får inget gjort. Åker oftast dit men kan inte ta in det. Känner inte att jag borde vara där trots att jag egentligen älskar kursen och brinner för ämnet. Stirrar in i väggen. Gråter. Inga bra dagar och vågar inte ens ringa någon för att prata.

Fyller år i morgon. Helt nollställd. Sömnproblem. Inte tränat på veckor. Äter skitdåligt. Vill våga skriva till en person men kommer aldrig ens i närheten. Kommer aldrig våga. Så jävla dålig. Vill skriva musik men det kommer ingenting vettigt. Hackar bara ner på mig själv i stället så fort jag får ner några rader. Vill så mycket. Kan ingenting.
 

RSS 2.0