Mellow my mind

 
Fredrik Wikingsson länkade den här i förrgår på sin Twitter och skrev att man skulle titta om man ville se något fint och starkt. Kan inte göra annat än att hålla med. Sinnessjukt berörande. Stäng av omvärlden några minuter och titta.

We are underground



 
Foton: Sarah Lönn
 
Ooooch DÄR var ännu en av årets höjdpunkter förbi. Årets välkomstkonsert var den bästa jag varit på och själva nollningen + efterfesten var i klass med när jag själv blev nollad för tre år sen. Lite dålig uppslutning bland ettorna på efterfesten men alla kära återseenden bland tvåorna, treorna och min före detta klass vägde upp det tusenfalt. För första gången kändes det underbart att se Gävle, tänk vad det känns som man varit borta länge när det bara var två månader sedan man flyttade. Ack, ack.
 
In other news; från och med i går har jag lagt om träningen utifrån DC-principen (LÄS MER HÄR) så nu blir det 4 dagar/vecka i stället för de 6 dagar/vecka jag kört ett tag men kommer att ha högre intensitet och annorlunda utformning som ska öka resultaten mer. Kommer köra tre-fyra tunga veckor följda av en lätt vecka åt gången precis som det beskrivs i bloggen ovan, så hoppas det ska funka.

Tentavecka nästa vecka. Sen kan jag släppa fysiken ett tag. Är sjukt osäker på hur det kommer att gå men vafan, det kan ju bara gå åt helvete i värsta fall så det är nog chill. Nu tänkte jag eventuellt spela in en till Chopin-video. Om pianofingrarna är med mig. Annars går jag till Willys och handlar mat. Vi får se. Xoxo!

Fired by an unknown eye

 
Senaste helgen har varit så episk på så många sätt att jag inte ens orkar börja sammanfatta. Sjukt värd.


 
MEN nu ska vi inte ha roligt längre, så här i hösttider blir det ju lite mer sitta-inne-och-deppa och då behöver man bra musik. Passar därför på att promotea några Spotifylistor.

Vill man ha RIKTIGT tung med det all-time-deppigaste jag vet är "Ultimat jävla avgrundsdepp" att föredra;
Ultimat jävla avgrundsdepp

Vill man att det fortfarande ska vara fin musik men inte nödvändigtvis deprimerande;
Finmusik

Eller kanske en salig blandning;
När hösten knackar på igen

Eller varför inte min brors (mestadels akustiska) mästerverk;
Din bästa höstdepression

TJINGELING!

Nocturne

 
Spelade in lite Chopin, dagen till ära! Hej och hå.

RSS 2.0