Here comes the jackpot question in advance



"Folk" är på "studentkryssning". Jag bah näe fuck aina, jag stannar hemma i köket och begår rödlöksmassaker med min supervassa Thailandskniv. Cyklop för att undvika the ammount of manly onion tears som vanligtvis är TOO DAMN HIGH!

Kände att det inte var någon idé att åka på kryssningen när jag ändå inte skulle åka, hade ju velat hänga med mig själv i så fall liksom ja. Käften Adam.



Tiden går, jag spinner. Snart är det galet mycket dags för England. Herrejestanemej. Just nu vill jag dock mest spola fram tiden på grund av oerhörd saknad efter min skidåkande sötnos, men vad gör man? Lite mer än en vecka kvar bara :3

[Här] hade jag lagt in bilder från Simons middag/fest om min kamerasladd hade funkat. Det gör den inte. Kanske senare när jag orkar hämta en ny hemma hos mor, vem vet?



Som om inte Joseph Gordon-Levitt var charmig nog har jag nu dessutom råkat kära ner mig lite i hans röst. Vilken karl!

Like most gifts you get, it was a book



Folk ber mig ofta beskriva mig själv med tre ord, och jag svarar alltid samma sak; hårband, biffstroganoffmedpasta samt stortvattenglasochblowupdollansiktsuttryck. Därför är jag oerhört stolt att ha fångat hela min personlighet i en och samma bild. På en torsdag. Otippath värreh.



Annars är det väl skönt att det är lov tyyyyp i övermorgon, om allt går som det ska. Har en del att ta igen, så det ska bli underbart med en ledig vecka så jag kan sitta och tänka på vad jag har att ta igen i lugn-och-jävla-ro-helvete. Imöra ska jag äta tidig födelsedagsmiddag. Jag är dum i huvudet och fyller år samma dag som jag åker till England och det är väl inte så lämpligt att fira mig just när jag sitter och får spö av klassen två miljoner meter ovanför Atlanten.




Avslutar med en tribute till religionen - världens bästa uppfinning näst efter trapetsen och lovikkavanten. Idag bestämde jag mig för att tenta skitkursen. Hur gå till väga? "Läs 220 sidor i religionboken och skriv prov på allt om några veckor." Challenge fuckin' accepted yao.

The good book is a book and it is good and it's a book!

All my riches for her smiles



Sitter i cafét och är allmänt aspepp och överexponerad. Precis åkt på mitt livs första IG. På en struntuppgift, förvisso, but still. Tur att man är skön.



Helgen var underbar, mysiga dagar tillsammans med min kära Tamara. Singstar, saft, snittar, sötnos och Sputnic! Tur att det snart är vecka 10. England med klassen och finbesök på en och samma vecka, kanske blir assum jah.

Gårdagen bjöd på pajande av undertecknads nacke samt fantastisk konsert med Mats Öberg, Ale Möller och Olle Linder. Musik ska byggas utav glädje. Och blinda pianister. Glid i frid.

I'll be the polkadots type



Äntligen dags att åka och spendera några dagar hos fina Tamara. Brb, underbar helg incoming!

The force that stops the chaos flooding in



Ja, ni vet - när man återupptäcker Tim Minchin och inser hur humble och vacker den här låten är.

This is my brain, and I live in it
It's made of love and bad song lyrics
It's tucked away behind my eyes
Where all my screwed up thoughts can hide
'Cause God forbid I hurt somebody
And the weird thing about a mind
Is that every answer that I find
Is the basis of a brand new cliché

This is my brain, and it's fine
It's where I spend a vast majority of my time
It's not perfect, but it's mine



Ett dygn kvar <3

I hope this song will guide you home



Tror inte direkt någon har missat att det är alla hjärtans dag idag, men det är det i alla fall! Fick världens gulligaste kort av världens gulligaste flicka fyllt med världens gulligaste ord och nu är det plötsligt bara tre dagar kvar till fredag. Can't wait!

Har återupptäckt Tim Minchin idag, varit förvånansvärt duktig på pluggfronten och haft min tröttaste tisdag sedan '83. Allt är i sin ordning. Har också sammanställt min, utan tvekan, bästa Power Point genom tiderna tillsammans med Jesper. Langos, Vincent Cassel, Jack Nance och TRIKE! är ledorden. Mycket nöje, kära klass.



Once I held a glacier to an open flame



Skriver arbetsmiljö. Det har varit så jävla knaggligt i mitt förhållande med Vasaskolans likabehandlingsplan mot kränkande behandling på sistone, ni ser ju själva på bilden. Men det är lugnt, tog en baconpaus nyss så nu är man åter på topp.

Idag hade jag en enda lektion, som inte ens kan räknas som lektion. Styrketräning 14:10. Sjukt jobbig dag då. ELLER?

Väntar bara på att veckan ska gå, sjukt otålig kille. För på fredag åker jag och spenderar helgen hos fina Tamara. Ih, mysigt är bara förnamnet, kommer bli bäst!

Alla hjärtans dag i morgon, ser man på. Tur att skolan bjuder på inlämning av arbetsmiljöuppgift samt dubbelpass religion, annars skulle jag inte veta riktigt vart jag ska göra av all kärlek. Tack för det, luv ya guys.

So pleased with a daydream

Hej & hå, vilken fantastiskt frekvent uppdatering på sistone. Skyller väl först och främst på Thailand, hela den här bloggrejen blev liksom inte av mitt i all sol och elände. Hursom såg det väl ut ungefär såhär när jag traskade runt på de numer svunna varma breddgraderna;



Är otroligt nöjd med resan och har redan lovat såväl personalen på Castaway samt min nya bästis Monty the tailor att återvända, så det ska väl förhoppningsvis bli verklighet någon gång.

Det här med att komma hem då? Jo tack, har hunnit med att återförenas med mitt kära Friskis, fått en bunt skoljobb som måste göras samt tagit en tur till El Stockholmo för att hälsa på bror min. I lördags, närmare bestämt. Under dagen blev det sjukt värd mysfika med Tamara efter lite obligatorisk fönstershopping mol allena. Kvällen bjöd på pizza, vin, Melodifestival och overpriced klubb tillsammans med bror och Sanna. Många utfärder just nu alltså, håll i hatten.

Noll skolmotivation (NÄE!?), ständigt ihjälfrusen och dygnsrytm som om jag fortfarande vore jetlaggad. Men det är nice. För jag är glad. Glad är bra. Tjingeling!

RSS 2.0