Äntligen passerar vi deras gränser

Det var det. Nu är jag liksom klar för den här terminen. Fy faaan vad skönt. De kommande två veckorna ska jag bara till skolan för att prata betyg och kolla på film, älskar de sista flumveckorna. Hade sista Meningen med livet-lektionen i fredags och kommer sakna den kursen något så in i helvete, lätt bästa kursen jag överhuvudtaget läst.

Gårdagens vårkonsert var hur kul som helst! Slänger upp Kärlek vid sista ögonkastet samt Mannen i den vita hatten här, och idag fick jag det (utan tvekan) grymmaste meddelandet jag någonsin fått på Facebook. Underbar helg!






I wish I was the sparrow in your kid's eye

Gårdagen bestod av underbar mat & dryck i form av skaldjurslasagne till frukost, tre sorters lax på Albertina till middag och underbar ostbricka med ett par glas vin! The occassion var att min moster fyllt 40 så det ska såklart firas, håhå jaja.

SommarN nalkas, 11 skoldagar kvar och INGA inlämningar eller uppgifter, bara jazztvåornas vårkonsert som står på schemat just nu :)



Har dock börjat lägga upp lite sommarplaner, ser väl ut lite som så;

  • Jobba två första veckorna som vaktmästare på Vasaskolan
  • Ev. jobba som tidningsbud
  • Helg i stugan med boyzen, Aurora, musik och grillchill
  • Många asnice badkvällar i Hagaström
  • Många asnice nätter på Limön
  • Många asnice Kåldolmar & Kalsipper-morgnar på Limön
  • Ev. släktträff i Pajala
  • Ev. London? Paris? Vem vet?
  • CYKLA GOTLAND RUNT MED BOYZEN! (!) (!)
  • URKULT! (!) (!) (!)
Jisses vad versalt det blev. Bråka inte.

I'll find strength in pain

Just nu luktar livet för det mesta stress, rep, förkylning och allmän opepphet.

Men just ikväll luktar livet Mumford & Sons, The Tallest Man On Earth, Rocky Votolato och Arvo Pärt. DET är nice.

Imorgon ska jag hålla tal på idrotten, intensivplugga matte, lämna in historiauppsats och slåss med alla Gävles tvåor om sommarjobb, kan ju bara bli skitkul. Hatar att jag inte kan jogga eller fäktas pga min störda fot, motionscykla är så jefla tråkigt.



Mumford & Sons – The Cave

The Tallest Man On Earth – Like The Wheel (Bonus Track)

Rocky Votolato – Blue And Gray

Arvo Pärt – Spiegel im spiegel

Who could heed the words of Charlie Darwin?

Som om jag inte hade nog att göra framöver bestämde jag mig idag, helt spontant, för att läsa in hela Matte C under kommande vecka och tenta av kursen nästa fredag. Nu köttar vi! Sen spårar vi. Sen ballar vi ur. Sen däckar vi. Sen vaknar vi. Sen kukar vi. Sen kollapsar vi. Tryck på repeat och jazzcirkeln är sluten.

Snart klar med jazzhistorieuppsatsen iaf, då är det bara vanliga historian och allt jävla rep inför konserten den 28:e kvar. Nu ska jag varva ner med lite lax och rotsaker, sen blir det plugg, plugg, plugg, eventuellt fäktning och sen plugg igen.

Näej!

Skaldjurslasagnen står i micron, nyss hemkommen från gympan, håltimme fram till 1 nu och sedan rep, rep, rep och eventuellt fäktning om jag orkar. Pepp onsdag!

Maj månad kommer vara mer hektisk än någonsin. Dels inom skolarbeten, dels inom evenemang. Ska vara glad dock att jag tentat matte och engelska och därmed slipper tänka på några extra nationella/inlämningar.

Kort framåtblick evenemangsmässigt:

5/5 - "The Wall" live i Globen med självaste Roger Waters!



7/5 - Paus 18-årsfest

9-10/5
- intensivdagar med föreställning i Konserthuset

13/5 - Bollnäs "Melodifestival"

14/5 - Mr. Mahojo @ Saints

15/5 - Ev. klubbmästerskap i fäktning

16/5 - Jazztreornas avslutningskonsert

19/5 - Genrep inför jazztvåornas vårkonsert

27/5 - Jazzettornas vårkonsert

28/5 - Jazztvåornas vårkonsert + Foreign Beggars @ Gefle Dub





Lägg till en hel drös med rep, inlämningar och presentationer så har ni ett hum om hur saker ser ut. Har nog glömt en del punkter också. Hujedamej. Sista april var väl ungefär lika konstigt som det mesta annat verkar bli nuförtiden. Började hemma hos mig med grillmys med favoritpojkarna, sen hamnade vi vid Willys, sen i Sätra, sen är resten historia.

Grattis till min bror som tagit sig in på KMH också, puss.



RSS 2.0