Every chord I struck was a miserable chord

 
Nämen tjena, här sitter jag i hårband och leker lite med prylarna som dök upp från Thomann i går. Musikhelg it is! Middag med far i morgon även, förstås.

I dag är det sol, vilket inte är särskilt vanligt i den här stan. Dagarna som gått helt utan regn sedan jag kom hit går att räkna på fingrarna men vad gör man? En vecka kvar tills jag får efterlängtat besök av Larry. Barnkalas på Gasquen står på schemat. Bollhav inkluderat. Oh my.

Har väl inte direkt nåt annat spännande att berätta. Äter jordnötter, matlådor och proteinbars. Tvättar, diskar, städar, övar piano. Just the usual. Nu; Chopin-övning. TJINGELING!

I'm waking up to ash and dust

 
Kalendern framöver just nu:
  • 28/9 - Besök av far + Bokmässan
  • 29/9 - Oktoberfest @ Gasquen
  • 5-7/10 - Besök av Gustaf. Kaos.
  • 11-14/10 - Gävlevisit + jazznollning. Äg.
  • 22+24/10 - Matte/fysik-tentor
  • 26-27/10 - Fira-tenta-helg
  • 2-3/11 - Besök av mor + Halloween-festU
  • 9-11/11 - Besök av Adam S. Kaos.
  • 16-18/11 - Besök av Jesper, Pauline och Gustaf inklusive Maskinen @ Trädgår'n. Kaos.
  • 23/12 - Jazzåterförening @ Saints
  • 14/2 '13 - The Tallest Man On Earth @ GBG Konserthus
Ska nog överleva. Hej hå.

Where the green grass grows

 
Gör lite reklam! Bror min har startat ett projekt som heter "Stockholm Sessions" där han spelar in och filmar en ny artist/grupp varje vecka och lägger ut på tuben varje tisdag. Värt att hålla koll på/gilla/subscribea osv! Att låten i klippet ovanför är sjukt vacker är ju en bra bonus.

På tal om inspelningar har jag själv nyss klickat hem en Thomann-beställning på ljudkort och mikrofon, dags att ta tag i lite låtidéer här tycker jag nämligen. Äntligen fått komma igång med gymmandet igen även. Börjar med andra ord få lite struktur på vardagen. Is nice. Firar en månad i Göteborg i dag. Gött, hörs!

Lova mig att tala i bilder, aldrig i ord



Ja okej, jag kanske råkade beställa några filmer förra veckan. Väntar även på att få hem Irréversible, Funny Games, Inglourious Basterds, The Science Of Sleep och Seul Contre Tous. SEN ska jag lugna mig lite. Men det äääär ju så gött.

ÄNTLIGEN frisk. Genomfört första gympasset sedan jag flyttade hit i dag, shit vad ringrostig man blir bara på en månad. Nu jävlar. Varit på nollfinal även. Det var stort. Mycket folk osv. Jisses. Inte pluggat så mycket som jag borde men ska ta tag i det nu igen när skallen inte är full av hundra kilo sjukdom längre. Hade mitt livs första Skype-förfest i lördags (eftersom jag lyckades missa biljettförsäljningen till sittningen med klassen, sämst), först med Kalle, sen med Marcus - funkade ju det å!

Jamen till sist, ett enormt jävla grattis till bästaste Gustaf som gått och vunnit Imagine Festival och således visat några av Europas främsta ungdomsmusiker var musikskåpet ska stå. Så sjukt välförtjänt, gubben! Nog om detta, ska röja undan min fiskpinne-disk och försöka kvadratkomplettera mig till sömns. Puss.

Can't hold myself in line

 
Så vackert. Gosh. Dock är den här live-versionen snäppet vassare.

Jag som "aldrig blir sjuk" har åkt på en envis förkylning. I morgon får den lov att vara borta, då väntar skumparty på Gasquen. Hårt liv. Lugn kväll i kväll, försöker komma ikapp lite i matten och fysiken. Lyxade till det med kycklingfilé och pommes. Jomän. Spännande inlägg, tjohej!
 
I'm going off of the deep end 
And I'm slowly losing my mind
And I disagree with the way I'm living
But I can't hold myself in line

You give me no reason for my drinking 
But I can't stand myself at times
And you're better off to just leave and forget me 
'Cause I can't hold myself in line

The self-fulfilling prophecies






"Hej och välkomna till festbloggen", känns det typ som. Bilderna är från gårdagens Nollkalas; de tre första tagna av Olof Berglund respektive Oskar Danielsson i skolans fotoförening (CFFC), de två sista tagna av undertecknades FANTASTISKA mobilkamera.

Ännu en Göteborgsvecka avklarad. Tvätten har tvättats, maten har lagats, festen har festats och umgänget har umgåtts. Första minitentan har skrivits även, gick bra och blev en nice pepp-faktor inför fortsättningen. Fysiken drar igång i morgon så nu ökas pluggnivån ytterligare. I like it.

Spelade brännboll med klassen och faddrarna i fredags också jö. Kärade ner mig i Slottsskogens pingviner, till råga på eländet! Inte lätt alla gånger. Nollkalaset var tokepiskt. Hela skolan var omvandlad till en färgsprakande nattklubb med sju dansgolv, sju barer, pool, hoppborg och sisådär 4000 gäster. Tokerier. Nu blir det tidig kväll, upp 6 i morgon för lite matematik- och fysikföreläsningar. Ahjuste; hemma i Gävle mellan den 12e-14e oktober! Då blir det jazznollning och förhoppningsvis en hel del kära återseenden. SES HEJ!

RSS 2.0