You were the one who told me not to be, so English


Alltså jösses vad jag bloggat på sistone. Eller hur var det nu? Hursom, här sitter jag med ett glas rött och lite Krunegård och äter upp mitt pekfinger. Standard.

Har bestämt mig för att skippa det här med Chalmers. Det var liksom inte min grej. Vill inte hålla på med ekvationer, hållfasthetslära, mekatronik och trigonometrin från helvetet resten av livet. Drar således hem lite tidigare till Gävle, närmare bestämt 8e dec. Vill man ses är det bara att hojta! Får se vad det blir av mig till våren, inget spikat riktigt men det där löser sig hörni.

Har haft besök av både Gustaf och Adam på sistone. Nästa helg väntar mysbesök. Det blir bäst. Annars väntar jag mest på att dagarna ska gå. Träning, mat, elände. Sånt där som jag är bra på, ni vet.

Pösshej, lyssna på den här om ni gillar fin musik <3


You are the ever-living ghost of what once was

 

Blir ett lite narcissistiskt inlägg, det här. Men vafan. Har ansökt om medlemskap i MENSA, har haft fyllekonversationer om stort och smått med Anden. Det är väl typ det. Oktober/november är rätt händelselösa månader. Dvs har inte särskilt mycket att rapportera. Spelade in en låt, hursom; går att lyssna på här ovanför. Eller icke. Gör som ni vill. Puss.

RSS 2.0