Throw your soul through every open door

Deklarationen inlämnad, baldejt á la Carin samt balklädsel ordnad, plugget pluggat, tärningen kastad, treakonsertsrep repat, gymmet gymmat och nu ska bara löpningen löpas så börjar livet stillsamt segla i hamn. Schönt. Börjat titta mer och mer på lägenheter i Götelaborg även. Ännu schönigare.

Idag är det tänkt att man ska tokfira Valborg utifrån mantrat "dä äle bästa som finns på Valborg, att supa sig riktig jävla redlös". Jag tänkte tokrevoltera genom att tyyyyp poppa popcorn och plöja igenom första säsongen av Community för tjugohundraörtiotolfte gången. Ain't life sweet?



PÅ ONSDAG SLÄPPS URKULTCAMPINGEN! Jag krackelerar vid tanken på hur nära det faktiskt är tills det är dags att återigen få besöka mitt älskade underbara fantastiska paradis på jorden. Exakt tre månader kvar på onsdag, faktum är att det är. Tänker inte kasta om föregående mening, Yoda har tagit mig i besittning. Ska skylla på det hädanefter när folk slår mig för att jag är så kort även.

(Psssst, Dörty Loooops-grabbarna har gjort det igen!)



To pick up the hints, the little symbols of your devotion



Det var ju skittrist att jag kommer gå till historieböckerna som "mannen som deklarerade ihjäl sig", men man får väl vara glad för det lilla ELLER!?

Åååh jag har varit produktiv den här veckan! Fått klart det mesta i skolan, nu är det bara följande som står mellan mig och studentmössan;
  • Religionsprov
  • Samhällsprov
  • Personlig tränar-redovisning på styrketräningskursen
  • Avslutningskonsert
  • Arbete om filmmusik
  • Framförande av symfoni
  • Redovisning på arbetsmiljön
Kanske inte lät som två saker direkt eftersom det var sju, MEN MEN MEN eftersom det var typ bah 17 stycken saker för nån vecka sen är det ändå rätt soft. Plus att fyra av sakerna bara är kul, vilka av sakerna det är kan ni klura på bäst ni vill! Och apropå produktivitet; övade piano i två timmar ikväll, första gången sedan... ettan? Då får jag vara stolt för ingenting.

Nu då? Kanske skulle lägga mig i tid för en gångs skull, har gått och blivit tonåring på nytt på äldre dagar om man ska titta på min sovstatistik senaste tiden. Skämmes. Så nu ska jag fundera på att lägga mig i tid i sisådär fyra timmar, sen ska jag ta tag i det, au revoir!

För er som hänger på min blogg för att kolla på Youtube, ta det här och håll snattran;


Du fick aldrig veta

Du fick aldrig veta

Att när du rest satt jag kvar

Vid avtrycket i gräset där du legat

Jag förde min hand

Över det nedpressade gräset och det var

Som om jag behövde och vårdade din frånvaro mer

Än jag behövde och vårdade dig

Det var som ingenting fick komma tillbaka

Om du återvänt

Hade du gjort intrång

Du hade stört smärtans landvinningar

Och du får aldrig veta hur ömt och starkt jag

Talade till din skugga i gräset

Det var som om jag redan sörjde dig

Som om jag försökte vänja mig vid

Vad som väntar oss alla

Och att priset för en människas insikt

Är en känsla av övergivenhet

Som redan från början uteslutit och raserat tron

På en varaktig kärlek


- Bruno K Öijer





Och om någon hittar en finare svensk dikt - hör av dig.


Du vet inget om bluesen förrän du har ätit sten

För första gången sedan jag startade den här bloggen orkar jag inte ta en ny cambild bara för det aktuella inlägget så jag langar en söt jävel från början på lovet när jag körde lite Playstation 1-afton mol allena.



Sen dess har jag klippt mig (dock inte skaffat jobb) och hunnit göra av med resterande lovdagar. Lite vinmys med Kim har hunnits med, lite Friskis (MEN VAFAN) och lite rep. Och massa film. Vad trodde ni lol? Intensivvecka på G samt tusen saker som hänger i luften som bah SKA göras men det blir ju liksom ingen utmaning om man inte gör saker kvällen innan de ska lämnas in sååååååeh, lite till skjuter vi påre. Jajamän!

Det här klippet med gamla goda Chris var bättre än väntat, för övrigt;


My seat's been taken by some sunglasses asking about a scar

Jahaja, jag hade väl något slags outtalat löfte om att aldrig lägga upp så kallade spännisbilder, för det ska man ju bara inte göra. Men så tänkte jag "fuck it, får man lägga upp före/efterbilder när man kämpat för att gått ner i vikt får man väl ändå göra samma sak när man kämpat för att gå upp i vikt?".

Såååå här bjuder jag på lite före/efter med ganska precis exakt ett års mellanrum - de två översta (oerhört fagra) är från förra årets påsklov och de två understa (camkvalité yä) är från idag. Anticipated rage/gaykommentarer incoming much.


Vaka



Jamen jag kanske är korkad som inte hängt särskilt mycket med Sigur Rós tidigare - utöver en del strölyssningar här och var, förstås. Har dock gillat just den här låten länge och nu när jag dessutom hittat den fantastiska musikvideon är jag mer kär än någonsin.

En handfull ackord, falsettsång på språket "Hopelandic", ett perfekt urval av instrument samt en oändlig samling av känslor - så framställer man ett av de vackraste och deppigaste musikstycken som skrivits.

A mark, a yen, a buck or a pound

Hejhå, intressant dag! Skolan bjöd på gratis pluggor á la påskstämning. Hur slutade detta då? Proppa fickorna fulla av klubbor much. Mellan 08:30-14:00 körde jag således på mer eller mindre oavbrutet sockerintag. Huvudvärk inkluderad. Sen gick jag hem och sov. BRA!

Tänkte, dum som jag är, att "åhvadskönt, ikväll är första gången på evigheter jag inte behöver plugga". ICKE! Samhällskunskapsprovet visade sig likt förbannat förbannat infalla just i morgon. Vem gör så här mot mig? Nu har jag pluggpaus med välförtjänt ost/skinkschnitzel, rösti och svampsås. Om ni någon gång ställs inför frågan "varför föredrar Adam att laga rösti när han väljer bland olika potatisvarianter?" är svaret "för att rösti är den enda potatisvarianten som inte nödvändigtvis blir godare av att vara lite bränd och går därför snabbare att tillaga."

Herrå!

RSS 2.0